Välj en sida

Veckans ryssattack, appen FaceApp som visar hur man kommer att åldras och hur man skulle ha sett ut om man hade varit av det andra könet, var en ganska intressant upplevelse för mig.
Bilden av mig själv som sjuttioplussare visade nämligen en mycket parant dam, inte alls sunkåldrad på något sätt, och jag sparade bilden innan jag skyndade mig att radera appen (jag och mina screenshots springer inte i armarna på Ivan hur lätt som helst, och det säkraste är att inte ge appen tillgång till bildbiblioteket utan fotografera sitt ansikte direkt i appen).
Jag har tittat på den flera gånger de senaste dagarna, och tänkt i HIMYM-banorna ”hur skulle EvaEmma 40 years from now vilja minnas det här?”
Det gör det som vanligt lätt att hålla min mycket okomplicerade och raka linje i fråga om moral, rent spel och integritet.

Och jag blev glad när jag såg att en av How I met your mothers fansidor på Facebook hade postat bilden nedan.

Alla blir äldre! Tar med sig det som var till det som blir. Viktigt att påminna sig om, ofta, även om man inte behöver spela ut lika dramatiskt som de olika tidsåldrarnas Ted och Barney i världens bästa teveserie. (Se tjugonde avsnittet i åttonde säsongen om ni inte har gjort det! Se förresten alla avsnitt i alla säsonger, om ni inte har gjort det.)

(Översta bilden i det här inlägget är förresten den första och enda redigerade bild på mig ni någonsin kommer att få se i min blogg. Jag är fortfarande lite selfievindögd men kolla hyn! Barbieslät!)