Välj en sida

Med anledning av ruggigt dålig arbetsmiljö under ett par år när jag var strax över tjugo har jag tinnitus som låter som flygplansmotorer i båda öronen (något mer i det högra), och det skulle vara ett problem om jag inte vore en person som förmår tackla sådana störningsmoment genom att helt enkelt inte tänka på dem.

Har ändå massor av annat att tänka på.
Mitt utseende till exempel.
Vilken frisyr jag passar bäst i, och om jag borde göra en kraftansträngning för att få tag i ett par nya Joey-jeans från True Religion.

Jag har en tämligen konservativ inställning till tatueringar och piercings (tycker helt enkelt inte att det är snyggt, på någon), men när jag var sexton år ägnade jag ganska mycket tid åt att fundera över om jag helst ville ha en navelpiercing eller en ring i ena ögonbrynet.
Valde som tur var inget av det, men lät göra ett hål högst upp i vänsterörats brosk en kväll efter handbollsträningen, och hade sedan en liten glittrig sten där i närmare tio år.

Alla spår av den lilla rebellutsvävningen har läkt nu, men jag funderar på att göra mer traditionella öronpiercingar, en nål i vardera örsnibb, för att kunna bära två pyttesmå flygplan i silver där.

  
   
Vad tycker ni?

(Jag funderade också, en mycket mycket kort liten stund, på att tatuera mina böckers ISBN-nummer med millimeterstora siffror på högerfotens ovansida, men kom inte längre än så med det. Cool idé, men inga tatueringar i hela världen är snygga. Jag får printa en T-shirt eller något i stället.)