Välj en sida

Jag har träningsvärk i hela kroppen med anledning av mycket seriös gymträning (jag vill bli stark som Ricky Bruch, minus hormonerna), äter fiskpinnar och kollar minnesprogrammet om Arne Weise på SVT. (Visst är det taskigt att ingen ens försöker dölja att dokumentären till minne av den framlidne tevelegenden färdigställdes sju år innan han tog ned skylten?)

Har städat i mina bokhyllor, där nya titlar har en tendens att hamna liggande ovanpå mina rader av välordnade ämnessektioner tills jag tar mig tid, en sådan här dag, att placera dem på rätt plats, och rensa bort böcker som det inte finns utrymme för längre, ska bäras till Stadsmissionen vid tillfälle. (Om de eller någon annan välgörenhetsorganisation ens tar emot böcker till sina second hand-verksamheter sedan Storytel blev en grej?)

En bra söndag, på det hela taget.

Men två till ska bort, för att tetriset ska funka…