Trots att jag bekänner mig till den kristna tron och läser Bibeln på lediga stunder när ingen roman eller biografi lockar mig i större utsträckning bär jag aldrig korssymbolen.

Tycker inte att det känns rätt för mig, som är en rationell och vetenskapligt förankrad människa som väger fakta tyngre än uråldrigt symbolsnack liksom.

Har däremot nyligen snubblat på en smyckekollektion som jag ÄLSKAR, och den heter Science Jewelry.

Det är smycken som gestaltar formen av allt från hjärtslag och olika molekyler till kolatomer och hormoner, och eftersom jag är pro en säker, väl kontrollerad kärnkraft i addition till sol- och vindkraft där den är möjlig är jag väldigt sugen på att köpa mig ett sådant här halsband. Kanske kommer jag att slå till på ett sådant här också, eftersom jag är mycket förtjust i min familj och det bollsinne, det läshuvud och den envishet mina förfäders och anmödrars gener har  skänkt mig.