Välj en sida

Ni har väl köpt böcker i julklapp till alla ni känner, och särskilt till alla under arton år?

En bok är den finaste materiella prylen man kan få, om ni frågar mig.

En bra bok (i bemärkelsen bok som passar läsaren) innebär både avkoppling, äventyr, verklighetsflykt, nya insikter och en nyttig workout för hjärnan som får jobba inte bara teoretiskt utan också med den där lite krångligare delen som har hand om fantasin.

Jag läser ofta extra mycket på julen när jobbschemat är lite lugnare så att jag får mer tid på hemmaplan, och i år tänkte jag hinna med en svensk självbiografi, en spionroman och en Augustprisvinnare.

Om du också vill ha en riktig läsmys-jul rekommenderar jag så klart min Tebbes Trubbel, en roman med idrottstema.
Den är också en väldigt bra julklapp till alla tjejer mellan 15 och 20 år, och om du beställer den på Tebbes Facebooksida hinner du fortfarande få den innan julafton.