”En dag står vi över februari tror jag”

Jag kom nyss hem från en månadslång resa i Australien och på Nya Zeeland.

Har en miljard upplevelser och nya intryck nedtecknade i dagboken och fastetsade i själens lyckligaste av innersta rum, och lär berätta anekdoter från allt roadtripande, vandrande och ridhajkande i decennier framöver, men här i bloggen nöjer jag mig för tillfället med att meddela att jag är hemma igen.
Och att jag är brun.
Och utvilad. Inte det minsta jetlaggad eftersom vi unnade oss lyxen att flyga first class både dit och hem, kunde sova gott under större delen av resan. (Det är en stor skillnad mot alla gånger jag liftar med billiga anställningsförmånsbiljetter och tacksam sitter inklämd på en överbliven plats avsedd för extra besättningsmedlemmar, står upp större delen av flighten för att inte vara i vägen mer än nödvändigt.)

Vill också gärna stolt berätta att jag har klivit och klängt hela vägen upp till en glaciär, hört den röra sig, och träffat en livs levande koala.

Det var verkligen en fantastisk resa som jag känner stor tacksamhet över att ha haft möjligheten att göra.

Nu är jag nylandad hemma och peppad som fan på att komma igång med vardagen igen, med allt vad det innebär.

Son of määään

Hade tillfälle att se om den tecknade Disneyklassikern Tarzan på en flygresa nyligen, och tycker faktiskt att den största behållningen är musiken av Phil Collins. Ljuvlig.

Olidligt spännande

Längtar ihjäl mig efter att se fortsättningen av Innan vi dör.

Det är nog en av de bästa, eller nej, när jag tänker efter är det DEN BÄSTA svenska polisserie jag har sett, någonsin.

Det är viktigt att kompromissa i ett förhållande

Jag har sagt till min sambo att jag aldrig i livet kommer att tillåta hundar, katter eller andra husdjur i vårt hem, eftersom de är krävande, ohygieniska och kan ställa till med helt onödiga problem i ett modernt hushåll som inte behöver djur för att överleva.

Menar dock att jag är helt öppen för att adoptera en eller flera koalabjörnar vid tillfälle.

De är ju så gulliga att man nästan tvivlar på att de finns på riktigt och bara råkar ha blivit så där mysiga.