Välj en sida

Jag läste som planerat under julledigheten, och nu är jag redo att ta mig an följande:

I arbetets utkanter, en bok om Tomas Tranströmer.

Eld och djupa vatten av Camilla Grebe och Åsa Träff, som enligt en bekant ska vara ”ryslig men jättebra”.

Nattbuss 198, en ungdomsbok av Niklas Krog vars baksidestext jag fastnade för.

När skratten har tystnat om Robin Williams, för att jag älskar kändisbiografier.

Kanske är det allt du behöver veta av E Lockart. Främst för att jag behöver läsa fler ungdomsböcker, liksom researcha utbudet, och den här har ett snyggt omslag. (Sådant ÄR viktigt!)

Och så längtar jag naturligtvis efter den svenska översättningen av Sophie Kinsellas senaste bok om Becky Bloomwood, Shopaholic to the rescue.

Jag föredrar att låna böcker som jag vill läsa på biblioteket eller att köpa dem på Bokus.com, trots att jag nyligen blev medlem i Akademibokhandelns kundklubb och gärna strövar och bläddrar på Adlibris marknad på Mäster Samuelsgatan.

Om det är någon lite äldre titel jag behöver få tag i brukar jag leta på Bokbörsen eller Tradera, och då och då händer det att jag lyssnar på en ljudbok.

Min bok, ungdomsromanen Tebbes Trubbel, kan köpas både på Bokus, Adlibris och Cdon.com, men billigast är den om du beställer den via Tebbes officiella Facebooksida HÄR.

Skicka bara ett meddelande med din beställning, skriv adress och hur många böcker du vill ha, så får du ett svar med betalningsinformation (Swish) och boken i din brevlåda inom några dagar efter att du har betalat.

Priset är 155 kronor inklusive inrikes frakt.

 

Tebbes Trubbel är en idrottsroman för gymnasieungdomar (unga vuxna) av EvaEmma Andersson.