Jag har varit i New York några dagar, och medan ni har läst blogginlägg som jag förberedde en vecka i förväg har jag haft det alldeles fantastiskt avkopplande och kul.
Ätit god mat, sett Phantom of the opera (som jag drömt om sedan jag var nio år och råkade se en snutt av den på teve) och strövat många mil i storstadsmiljön.

Fyndade en del fina kläder, och reste hem med väskan full av väldoftande handsprit, Wenschampo och andra kul grejor.

Var också på hockey i New Jersey Devils hemmaarena för första gången, såg dem vinna mot Rangers med 5-4, och det var verkligen en cool upplevelse trots att jag egentligen inte är särskilt intresserad av hockey.


Bodde på det här hotellet (ett ordentligt lyft från Hotel Pennsylvania som jag tidigare har bott på, under mina ensamresor) och sov väldigt gott med Manhattanljuden som ett behagligt bakgrundssus 43 våningar nedanför fönstret.
Nu är jag hemma igen, men har tagit ledigt från jobbet ett par veckor för att skriva.

Hösten (och vintern) är alltid min mest produktiva tid av någon anledning, och jag har goda förhoppningar om att färdigställa tredje och avslutande delen i Tebbetrilogin, Tebbes Tur, innan det är dags att stämpla in på kontoret igen efter skrivlovet.

Om ni inte har läst de två första böckerna i serien, Tebbes Trubbel och Tebbes Tvivel, hoppas jag att ni i denna sekund är på väg till biblioteket för att låna dem eller redan har beställt dem på Bokus.com.