Välj en sida

Den här vintageväskan i det som kallas för mint condition är fyndad för tjugo pix på en loppis.

   
Den kommer ursprungligen från flygbolaget Linjeflyg och hörde till uniformen innan dess anställda officiellt blev en del av SAS.

Jag gillar den jättemycket och använder den varje dag, men är extra rädd om den sedan en kollega uppmärksammade den vid mitt skrivbord och konstaterade ”om du tittar åt vänster en sekund blir du av med den”.

Kan förstå att han vill komma åt just själva väskan, men innehållet är en enda röra av anteckningsblock, nycklar, läppglans (jag har inga läppglans, men ändå skramlar trettio stycken omkring i väskan när jag letar efter något annat), pennor, pappersnäsdukar, Appleladdare, chokladsnacks och ingefära.

Det har liksom blivit så, att jag har vant mig vid att bära omkring på allt som jag kan tänkas behöva, som en slags mini-MacGyver. Man lär sig det (och väldigt mycket annat) i flygvärdinneyrket.