Välj en sida

Jag sover förmodligen när ni läser det här, efter att ha varit the designaded driver hem från en trevlig tillställning i Almunge någon gång under det som brukar kallas småtimmarna.

Men med bloggen på EvaEmma.com förhåller det sig en gång för alla så, att ett nytt inlägg alltid dyker upp på morgonen, lika säkert som att solen går upp i öst förr eller senare.

Och därför möter jag er här, i ett tidsinställt inlägg klockan 07.00 på årets första dag, och berättar för er att när jag väl vaknar ämnar jag inleda det nya året med träning.

Och jag placerar inlägget i kategorin Idrott och hälsa, som är alldeles ny, precis som mina blå armband på bilderna.
Tidigare har bloggposterna som handlar om träning eller idrott av något slag hamnat under ”EvaEmmas vardag”, eftersom det alltid har varit just en del av min vardag, men nu inser jag att det behövs en egen sektion, hylla, här i bloggen för all min fysiska aktivitet eftersom det är något jag ägnar ganska mycket tid åt.

Idag blir det väl fem-sex kilometer jogging eller så, med någon uppmuntrande svensk rockplaylist i lurarna, innan jag tillbringar resten av dagen tillsammans med min älskade man. (Vi ska bland annat ta en promenad till Ljunglöfska slottet, historisk mark för en julkalenderentusiast som mig!)

En fin dag, är den allra första dagen på 2020 således, och jag vill passa på att visa upp mina nya armband, pärlade utifrån ett råd jag har tagit till mig från en Dramatenskådis en gång och vill hålla mig med som ett motto, ett Anderssonskt valspråk, inte minst när jag skriver.