Välj en sida

Jag har redan gjort några riktigt fina Black Friday-fynd, eftersom de flesta onlinekedjor som jag brukar spendera mina medelst hårt arbete förvärvade pengar hos tillämpar ”Black Week”.

Tyvärr är det hård kamp om storlekarna så fort något snyggt dyker upp, och hos H&M som märker de plagg ur Premiumsortimentet som passar Snövits dvärgar (och möjligen en eller annan benig sjundeklassare) med min ordinarie storlek är det farligt att gambla, bättre att gå upp till deras ”plus size”-sortiment om man är en genomsnittlig trettiosexa som gillar att kunna andas och röra sig fritt i sina kläder.

Hoppas kunna åla mig i just byxorna på bilden ovan i alla fall, eftersom de är så sjukt snygga.

Råkade tyvärr snooza och losa på en snygg stickad luvtröja jag tror skulle passa mig perfekt också, men ska hålla ögonen på hemsidan i nästa vecka när alla returer från reans impulsköpare börjar trilla in.

I övrigt gjorde jag mitt planerade inköp av en ny Davida-klänning (den är fantastisk!) och ett seriöst försök att finna den mest prisvärda och lättanvända plattången som funkar för blött hår, men gav upp i djungeln. Måste be några kunniga kamrater om hjälp med att välja.

Kommer inte att ge mig ut i detaljhandelns trängsel idag, av flera skäl. För det första har jag inte tid, jobbar hela dagen, och för det andra drabbas jag av en (möjligen överdriven och irrationell) oro för att bli offer för ett terrordåd när jag trängs i stora folksamlingar sedan en tid tillbaka. För det tredje föredrar jag nästan alltid att nätshoppa framför att rota bland kläder live. Det är mycket bekvämare, och gör det lättare att hitta grejorna som jag verkligen vill ha.

Det är mysigt att shoppa tillsammans med sina tjejkompisar också, dela screenshots på sina finaste upphittade kläder (efter att man har beställt dem, det finns gränser för för kamratskap) och hjälpas åt att hitta rabattkoder.