Välj en sida

Så fort jag hörde att Hollywoodsingeln Gunilla Persson höll på att skriva en bok om sitt liv beslutade jag att lägga den i min bevakningslista hos Adlibris.

Väntade otåligt på att kunna beställa den, men observerade att releasedatumet sköts på framtiden vid flera tillfällen, och för några dagar sedan fick jag det här mejlet.

  
Synd, för jag hade verkligen sett fram emot att få läsa om hur den mest (för att inte säga enda) intressanta av deltagarna i realityshowen Hollywoodfruar på TV3 blev The Gunilla.

Men det påminner oss alla om varför det är viktigt att inte snacka så mycket om sina planer, drömmar och ambitioner, eftersom det blir så pinsamt vid de tillfällen när tidsplanen inte håller som planerat eller man helt enkelt misslyckas, vilket de allra flesta människor gör då och då.