Välj en sida

Äntligen!
Idag ska jag kolla heeeela nya säsongen av OITNB.
Har förberett mig med en välplanerad Foodora-sushileverans vid lunchtid, allt jag kan behöva för att göra varma mackor till middag i kylen, och framför allt har jag rensat kalendern på allt förknippat med arbete, träning och sociala kontakter hela dagen. (Min älskade man är den enda vars samtal inte filtreras bort hos min kompetenta växeltelefonist also known as avvisa-samtal-knappen.)
Har verkligen sett fram emot att få följa Pipers nya liv i frihet jättelänge, och idag är således en dag jag tillbringar helt i soffan.

Det är faktiskt viktigt att dra ned persiennerna och låtsas som om det regnar mitt i sommaren ibland, så att man inte producerar för mycket stresshormon i kroppen och får rynkor runt ögonen och så där…