Har en ny norsk tröja.
I ekologisk ull, naturligtvis, eftersom jag försöker konsumera medvetet, undvika lågpriskedjornas polyester i den mån det är möjligt.
Är väldigt förtjust i den, och snart snart, om bara ett par månader eller så, är det tillräckligt kallt för att använda den i större utsträckning än när jag är på väg hem från nattskiftet i gryningen.
Och jag tycker att den passar särskilt bra, på ett lite skönt 70-taligt sätt, till mina reafyndade bruna Artdojor.
Skogsmullelooken slash Bekväm 40-talist på vänsterkanten-stilen funkar för mig, liksom.

Förresten talade jag om extrema väderomslag med en kunnig i ämnet nyligen.
Hen bekräftade att även om den globala uppvärmningen är ett faktum betyder inte en väldigt varm sommar eller ovanligt snöig vinter att undergången är väntad nästa vecka.
”Det blir riktiga värmeböljor och vargavintrar ibland, och man kan skönja vissa cykler, men eftersom det oftast går någon generation mellan varje ytterlighet är det ingen som minns…”
Det känns skönt att tänka på, tycker jag, i en tid när alla vill jaga upp sig med så stora och svåra skräckscenarion som möjligt, och tolka varje tecken på något utöver det vanliga till en annalkande storkatastrof.
Solen går upp över nästa nattskift också, och det finns lyckliga får som betar på gröna ängar och förser uthålliga jobbare med snygga kläder. Häshtägg this could really be a good life.