Välj en sida

Ni blir i sanning bara bättre och bättre för varje dag, bästa bloggläsare, och det gör mig så väldigt glad.

Jag känner en enorm tacksamhet över att ha en läsekrets som följer min blogg och köper mina böcker, trots att er aktivitet i fråga om kommentarer och lajks just här på EvaEmma.se är mycket blygsam. (Men i ärlighetens namn är det också ganska skönt att nå ut med sina texter utan att väcka en anstormning av kontaktsökande fans och antagonisters höga röster. En lyx på många sätt när man har upplevt baksidorna av motsatsen i sin sköra ungdom.)

Jag minns att jag en gång brast i skratt i samtal med en expert inom sociala medier som nämnde att den genomsnittliga bloggande kvinnan i Sverige har strax under fjorton (tror jag att det var?) dagliga läsare, och trodde att hen skämtade.
Sedan ifrågasatte jag hur det snittet var uträknat, och fick ta del av besöksstatistik och trafiksiffror från de bloggare hen hade betalt för att stötta, höll på att trilla baklänges av förvåning.
Jag är verkligen lyckligt lottad som alltid har levt i tron att det är ”normalt” att ha så många intresserade följare som jag något okunnigt har tagit för givna sedan jag började skriva i tonåren.

Tack för visat intresse, som det heter, jag gillar er verkligen!