-Du ser så UNG ut, EvaEmma, sa en vänlig kvinna som ofta ser mig utan filter, och jag rodnade smickrat, svalde komplimangen med hull och hår.

Jag tycker att jag har ganska okej hy och så där, inte har rynkats eller mattats ned som många jämnåriga, och jag tror att det ligger något i det där som jag hört någon gång, att tills man är trettio har man det utseende man har råkat få, efter trettio har man det man förtjänar.

Min allra snyggaste polare, en wow-tjej som man blir fullständigt osynlig av att stå bredvid, ägnar en stor del av sin tid åt yoga, och har alltid varit väldigt noga med vad hon äter.
Jag kan inte jämföra mig med henne på något sätt, men tillskriver min någorlunda välbevarade look faktumet att jag aldrig har närmat mig alkohol eller nikotin, och rör mig långa sträckor till fots varje dag.

Jag tror också att en persons allmänna inställning till sitt liv och sin omgivning tenderar att sätta spår i utseendet någon gång i medelåldern, och det gör mig alltid ont i hjärtat att se förbittrade tanter med sursnipiga munnar och män med de där grinarga vecken längs kinderna.

Min plan för att inte gå in i utseendemässiga väggen under kommande decennier involverar således inga som helst ”fillers” eller liknande, utan bara enkla åtgärder som att försöka upprätthålla en kamratlig attityd, dricka mer vatten och (i den mån det är möjligt) cut back på socker.

Ska också försöka läsa boken Hello glow av Hannah Sjöström vid tillfälle, och jag köpte nyligen en ny ansiktskräm.

Man gör vad man kan och tycker är rimligt…

Lumene Glow Reveal.