Fick en burk hemgjort äppelmos av några vänner som nyligen flyttat till ett hus med en underbar äppelträdgård, och nu förgyller den havregrynsgröten varje morgon.

Ibland oroar jag mig för all processad och konstgödslad, besprutad mat jag har ätit genom åren, tänker att jag är en tickande cancerbomb med alla flygvärdinneårens McDonaldshamburgare och djupfrysta färdigrätter ännu omkringvalsande i immunförsvaret.

Önskar att jag alltid kunde vara säker på att välja antibiotikafritt kött, ägg från höns som hålls i en Bullerbytillvaro och grönsaker som aldrig sett något annat än sol, vind och vatten, men slentriankäkar sedan samma Thaicube ur Convinifrysen till lunch, läser inte på baksidan av morotspåsen innan jag lägger ned den i vagnen.

Medelmåttiga, ointresserade matvanor alltså, med stor förbättringspotential.

Sätter mitt hopp till att allt i världen går framåt hela tiden, och livsmedelsindustrin därmed också blir bättre och bättre dag för dag.