Välj en sida

Jag har fortfarande ett par veckor kvar av sommarledigheten, och njuter en alldeles ljuvlig staycation med sträckkollande av Gilmore Girls (är redan i slutet av sjätte säsongen), nattugglande med Tebbe och dagsutflykter till fots i Stockholmstraktens naturområden.

Jag känner ett visst sug efter att återvända till jobbet, skrivbordet och kollegorna, men vill först följa Lorelai och Rory så att säga ända in i kaklet.

Hela serien är faktiskt ännu bättre än jag mindes innan jag började återresan till Stars Hollow, och mina förväntningar på de fyra nya avsnitten som publiceras på Netflix i november är skyhöga.

Jag hoppas att Paris Geller får mycket utrymme, och att det har gått bra för henne i karriären och familjelivet utan att hon har behövt anpassa sin personlighet, men mest av allt längtar jag efter att återse Luke och Lorelai som bara MÅSTE ha blivit tillsammans igen.

Få serier har engagerat mig lika mycket som Gilmore Girls genom åren, och även om den inte ligger mig i närheten av lika varmt om hjärtat som min stora favorit framför andra, How I Met Your Mother, tycker jag att den har allt av dramatik, skoj och allvar som man kan förvänta sig av en riktigt bra underhållningsserie.

Saknar något liknande, samtida, som handlar om både familjerelationer, karriär, vänskap och kärlek. En lite varmare och mer humoristisk OITNB liksom.

Har ni några tips på någon serie som jag har missat, bästa läsare?