Jag är att betrakta som en väldigt ordningsam person.

Har därmed mycket liten förståelse för hur man kan missa en deadline, komma för sent, tappa bort sina nycklar eller glömma bort ett åtagande i vuxen ålder, men i ett avseende är det som om övernaturliga krafter har makten över min vardag och förskingrar mina ägodelar.

Mina läppbalsam, som jag är beroende av, tenderar nämligen att flyta omkring på det mest oförklarliga sätt, vara spårlöst försvunna när jag som mest behöver dem.

Min ambition är att alltid ha ett i jeansfickan, ett i jackfickan, minst ett i handväskan och ett i ryggsäckens ytterfack, tre eller fyra i sminkväskan, men oftast visar det sig att några ligger och skramlar i tvättmaskinen, ett återfinns i trakten av min dator (tillsammans med en Twix och mina stäng-ute-hela-världen-lurar) och de andra är just verschwunden.

Märkligt, är det.

Men från och med nu ämnar jag hålla hårdare i dem eftersom jag har valt bort Burts Bees-varianterna och ACO’s ljusblå standardstift till förmån för Lainos jordgubbsdoftande dito.

Upptäckte nämligen av en slump att det är en lövely produkt som tog beroendet till en helt ny nivå.

Kostar 29 pix på Apotea.se