Välj en sida

Ni undrar säkert var jag har varit hela dagen, utan att ge ett enda livstecken ifrån mig på bloggen.

Jag kan berätta det.

Jag har inte tagit mig själv som gisslan för att hålla mig undan tills jag får tre kilo Toblerone och fri lejd, även om jag finner det frestande ibland. (Mest för att jag är ganska säker på att den enda som vill ha mig tillbaka befinner sig på andra sidan jorden för tillfället.)

Hade bara en ganska busy dag.

Först en lång lång lista över (som tur var ganska korta) telefonmöten hela förmiddagen, sedan en efterlängtad telefondejt med min man.

Sedan lät jag en expert konstatera att smärtan jag upplever i bröstet just nu inte är vanlig konstnärsångest utan en inflammation i brosket som sammanhåller revbenen med bröstbenet, och DÄREFTER, kamrater, gav jag mig ut på det här äventyret.

Johan Theodorsson, en fantastisk guide från Stadsmuséet, berättade fängslande historier om vad som utspelade sig i Stockholm under andra världskriget, och jag har därmed breddat min allmänbildning avsevärt under kvällen.

Kan varmt rekommendera alla andra som är intresserade av historia att boka in sig på Stadsmuséets guidade tur Spioner, C-byrån och en svensk tiger.

Nu har jag käkat Maxburgare till sen middag och ämnar gå till sängs med nya Lundellboken.

Imorgon är en annan dag, som ska inledas med morgonjogg (med tröja, för saaatan vad jag har frusit idag!).