Välj en sida

Har länge spanat in en särskild axelväska av märket Urban Poets, och kunde inte låta bli att klicka hem den när den dök upp i Zalando Lounge-appen (en av mina favvoappar) under rubriken ”Valentine gifts for her”.

-Nej men EvaEmma, det är alldeles för mycket, försökte jag invända, men jag insisterade. Ville verkligen skänka mig den berusande glädje det innebär att marschera fram och tillbaka mellan jobben, hemmet och mina anspråkslösa och ganska nördiga fritidsintressen med en riktigt dra-åt-helvete-snygg väska på ena armen.

Det är en lyx värd en övertidstimme eller två. Särskilt om man gillar sitt arbetsliv.

Jag väntar otåligt på att min löjliga statussymbol i kalvskinn ska landa i brevlådan, innan Valentajns däjj, och så fort den gör det ska ni få se en bättre bild än den enda jag lyckades skaka fram nu.