Välj en sida

Vaknade ganska tidigt idag.
Trampade 19 kilometer direkt efter frukost (brittisk, rostat bröd med marmelad) för att undvika Saharahettan jag inte uppskattar lika mycket som alla andra, och sedan klädde jag ut mig till Askungen i min rosa kjol som alltid gör mig glad, ångrade mig och bytte till en svart från Filippa K, strictly business, gick till jobbet.
Ämnar texta lite nu när jag kom hem i sena kvälla, och sedan ringa min älskade man i en annan tidszon.
Lyssnar på Lundell, ser fram emot att höra honom live för första gången på flera år om några dagar.
Hoppas att han spelar Tranorna kommer (verkar vara ett väl valt öppningsnummer under den här turnén av låtlistorna på Badgerspixx att döma), och några fler av mina favvos, kanske Hennes rygg, Prärien eller Moln utan minnen.

Fotade en mycket oengagerad selfie på väg hem från jobbet. Tanken ”Hennes kropp som rymmer hennes själ, hennes väsen och ande, den har ett linjespel, som ingenting annat har” tröstar som vanligt när sjalen inte helt döljer halsen.