Välj en sida

Jag tänker alltid så himla bra i duschen.
Det har jag alltid gjort, och ibland kan jag stå nästan en timme innanför mitt badankemönstrade duschdraperi och njuta av a) att jag lever i ett I-land på 2000-talet och därmed inte behöver kämpa så hårt för varmvattnet b) att jag inte har några jobbiga barn eller liknande som stör mig när jag vill ha en stund för mig själv och c) hur lätt tankarna flyter i rinnande vatten.
Det är i duschen jag löser problem, bestämmer vad jag tycker och varför, formulerar vad jag ska säga och skriva i särskilda sammanhang, plötsligt får supersmarta idéer som blixtar från en klar himmel, och dessutom sköter min hygien och daltar med mitt hår.
En mycket viktig plats, således.
För ett tag sedan kom jag på en grej som ledde till ett rationellt fattat, väl avvägt beslut när jag stod där och glodde på en Tigi-schampoflaska, och jag har en känsla av att det beslutet kommer att innebära typ en helt ny värld för mig.
Ni kan få veta mer om det här, om bara 25 dagar. (Det vill säga dagen innan min tjugonionde födelsedag, som jag verkligen hoppas att alla jag känner har noterat i sina iphonekalendrar nu!)

20130609-172317.jpg