Välj en sida

Har testat TLM Colour changing foundation nu, och det är konstigt, men den ändrar faktiskt färg och antar exakt samma nyans som huden (blev tvungen att dubbelkolla med ett fält på ovansidan av handen och sedan lite på ena knäet efter att ha noterat mysteriet i ansiktet) när man applicerar den.
Täckningen är tyvärr ganska dålig, och hela dagen får man leva med en oerhört påträngande, kemisk doft, men färganpassningen är inte marknadsföringshittepå, funkade i alla fall på mitt blekrosa ansikte.

När man sedan ska tvätta ansiktet ställs man inför nästa mysterium, i nivå med den magiska färgen som inte är en färg; det finns ingenting att tvätta bort!
Produkten har gått in i huden eller dunstat bort i luften, ingen färg lämnar fejset med Dermalogica rengöringsgel, tvål-och-vatten eller ansiktsvatten-på-bomullstuss. DET är vad jag kallar ett mysterium!

Och jag är inte särskilt nöjd med helhetsintrycket, väljer bort TLM till förmån för att återgå till Bare Minerals.

Men efter mina AHA-syrebehandlingar i våras, som slätade till min tidigare lite acneärrade hy, har jag börjat trivas ganska bra med att vara osminkad, lägger bara Lyko moisturising serum och Lumeneansiktskräm och är good to go. Bekvämt.

(Och om någon av er vill ha tips på en annan bra ansiktskräm kan jag varmt rekommendera Dirty Works 8-in-1 Miracle Cream som jag använder på nätterna för att vakna med ett så piggt utseende som möjligt.)