Välj en sida

Jag vet att jag borde prestera några somewhat meningsfulla texter till bloggen om jag någonsin ska lyckas jobba fram en stor digital läsekrets igen, men på senaste tiden har jag helt enkelt prioriterat bort det till förmån för annat.

Annat är det riktiga jobbet, romanproduktionen (sista delen i Tebbetrilogin kommer i vinter), slött hängande i solen och tennis.

All denna tennis!

Jag hade alldeles glömt, eller kanske snarare förträngt, hur enormt jävla underbart kul det är att spela tennis, med anledning av bittra motgångar (och i ärlighetens namn kanske främst på grund av ett gäng skittöntiga tennisbruttor och deras elaka föräldrar som jag hellre dog än umgicks med när jag var i tonåren) i mitt förflutna.

Spelar så mycket tennis jag bara kan i sommar, och skriver, solar och jobbar där emellan.

Jag blir nog aldrig någon Monica Seles nu (hon, Björn Borg och Ludmila Engqvist var mina förebilder när jag var yngre), men å andra sidan har jag fortfarande alla möjligheter vad gäller att bli en ny Max Lundgren eller Bengt-Åke Cras, och jag hämtar inspiration, minns användbara detaljer klädd i snobbsportens vita kjol.

Hoppas att ni också njuter av sommaren, på idrottsplaner eller var ni nu är, och att ni har Tebbe med er på semestern som ett underhållande men ganska truligt sällskap.