Välj en sida

Jag är en periodare vad gäller kläder och annat utseenderelaterat.

Ibland uppskattar jag verkligen att ägna några timmar åt att lära mig en ny frisyr med hjälp av youtube, leta efter den perfekta tröjan i Zalando-appen och organisera min garderob i fallande färgskala (ungefär 90% är mörkblått, svart eller grått), och ibland har jag annat att tänka på, lever mitt liv med hästsvans, jeans och den t-shirt som råkar vara närmast till hands på morgonen.

En mycket bra utseenderelaterad investering jag gjorde i somras och fortfarande har stor glädje av är ett gäng hipknoties.

De har ungefär en miljard olika användningsområden och passar alltid, och när man ska resa bort räcker det att packa ned några sådana tillsammans med lite smink och underkläder.

Rekommenderar dem varmt, särskilt i storleken midi som är lätt att sno ihop en klänning av. (Tillsammans med en mini om man vill täcka axlarna.)