Har en ny T-shirt från Instagramkontot Villfarelser, med texten ”Ingen jävel kallar mig lilla gumman”.
Gillar den.

Och någonstans i världen finns just nu ett paket med mitt namn på, innehållande en annan T-shirt som är rolig på det där sättet som vi överdrivet ordningsamma arbetarklasskvinnor med koll på etiketten är roliga, när vi förfasar oss (för ja, det gör vi, allihop) över flygresenärer som inte har vett att klä sig civiliserat ombord.

Tycker att det är av yttersta vikt att alltid uppträda hel och ren, oavsett om man för tillfället är klädd i jeans och T-shirt eller balklänning.

Det finns en särskild typ av människor, som i egenskap av priviligierade med goda hem och mycket fritid har alla möjligheter i världen att prestera ett vårdat yttre, men ändå inbillar sig att det är okej att gå till Ica i sweats, bli sedd i offentliga sammanhang med otvättat hår och trasiga naglar, och det ger mig alltid rysningar eftersom jag skäms å deras vägnar. Vill de verkligen skylta med sin lathet på det där sättet?
Själv skulle jag aldrig gå till jobbet utan smink, och aldrig avstå att duscha på morgonen till förmån för fem minuters extra snooze.
Det passar sig helt enkelt inte för en kvinna med min ordningsamma och ansvarsfulla karaktär.
Det passar sig däremot för just en sådan karaktär att klä sig i en Phoenix Foundation-tröja, så en sådan har jag också sett till att skaffa mig. Love it!