När jag flög till Hong Kong med Singapore Airlines på min 35-årsdag överraskade besättningen mig med en födelsedagstårta av exakt den typ jag tycker bäst om: choklad med chokladfyllning och chokladglasyr.
Jag blev jätteglad, men åt bara i ena kanten eftersom den stora tårtan säkert räckte till hela besättningen efter mitt party. (Jag säger inte att jag tror att besättningen åt av jättetårtan sedan, jag säger bara att jag som före detta flygvärdinna fattar grejen med att hantera mat och godis på ett hållbart sätt så att så lite som möjligt går till spillo och så många som möjligt får glädje av födan.)
Strax senare, över Vietnam, blev jag vittne till ett spektakulärt åskväder.
Det är något mycket speciellt att se ett åskväder, en regnbåge eller norrsken ovanifrån, och varje gång det händer har jag ett Jesus-moment, tänker på ”The Universe” som karaktärerna i How I Met Your Mother brukar tala om.

Häshtägg feeling blessed.