Man skulle kanske kunna förvänta sig att jag levererade något till bloggen under dagarna när jag isolerar mig helt med mitt skrivande, men all min energi går in i projekt Tebbe just nu.

Lite info om EvaEmma-livet i skrivande stund kan dock presteras i punktform, eftersom intresse tydligen finns (tack alla som klickar sig in på EvaEmma.com varje dag och får mig att känna mig lite speciell).

-Igår käkade jag middag med några kollegor HÄR.

-Ikväll ska jag äntligen se nya avsnittet av Svartsjön, en av de bästa serierna jag har stiftat bekantskap med på sista tiden.

-Idag blev jag påmind om ett hysteriskt kul, flera år gammalt internskämt som fick mig att dårskratta i flera minuter i min ensamhet. Övervägde att försöka förklara det i en text för att dela glädjen men avstår. You had to be there.

-När jag får tid ämnar jag frisyrgoogla för inspiration och boka en klipptid. Är som vanligt lite intresserad av det här med lugg men alldeles för feg.

-Dagens soundtrack är Cranberries. Gammalt som gatan men fortfarande awesome. Särskilt när man skriver känsliga grejor.