När man talar om De Stora inom litteraturen menar många som (påstår att de) har läst Fjodor Dostojevskij, Leo Tolstoj, Paul Sartre och möjligen August Strindberg att det är dem och några till som avses, men om ni frågar mig finns det klart viktigare storheter inom den samtida kulturen.

Jag tänker på skapare som Astrid Lindgren eller Tove Jansson, vars succéer är att betrakta som folkliga snarare än intellektuella, eller på Francine Pascal, som ligger bakom succén med de bespottade Sweet Valley High-tvillingarna.

Jag tänker på de fantastiska ungdoms- och familjeserierna Beverly Hills och 7th heaven, som är mångmiljondollarsindustrier med både tv-serier och böcker, alla sprungna ur en enda persons hittepå.

Jag vill också bli en sådan stor berättare. (Långt hellre än någon gammal dammig intellektuell som studenter suckar över att tvingas läsa och sprättiga låtsasdjupingar springer runt och spelar Allan över, trots att jag verkligen kan uppskatta delar av Bröderna Karamazov.)