Sedan flera år tillbaka klipper jag mig alltid på Björn Axén.

Det är riskfritt, så att jag inte råkar ut för sådana där svårläkta katastrofer som jag ibland drabbades av i min ungdom när jag uppsökte billigare (sämre, i frisörfall, alltid sämre, man får den kompetens man betalar för) salonger, och höjer mitt självförtroende eftersom jag tycker att hårstyling är svårt, behöver goda grundförutsättningar i form av en lättskött frisyr varje morgon.

Förra gången hade jag googlat fram en bild på en slät page, som blev mer eller mindre exakt kopierad.

När jag ska dit nästa gång med mitt abnormt snabbväxande (märkte inte det förrän jag klippte av mig det där diffusa mitt-på-ryggen-trasslet) hår har jag med mig några andra bilder, tänker mig en lite fluffigare look med lockar.

Är ganska övertygad om att det kommer att bli awesome, försätta mig i ett tillstånd av omåttlig selfiehybris.
Vad tror ni?