Välj en sida

Det sägs att Erica Jong (som jag faktiskt har träffat en gång) skrev Rädd att flyga på en rosa skrivmaskin.

Utan övriga likheter (bortsett från möjligen min frisyr idag och Ericas vid tidpunkten för den legendariska romanen om sex och flygresor) sitter jag just nu och textredigerar min nya bok om Tebbe i min rosaklädda iPad som går under namnet Babywriter.

Har fördröjts lite i arbetet av tekniska problem med ordbehandlingsappen (som nästan men bara nästan fick mig att börja lipa), men nu är jag på banan igen.

Snart, mycket snart, är andra delen i Tebbetrilogin klar, och jag ser fram emot att publicera den, höra vad ni tycker.

Tills dess kan ni läsa om Tebbes öden och äventyr i första boken om henne, Tebbes Trubbel, och lyssna på den playlist som är att betrakta som bokens soundtrack.