Välj en sida

Överväger att boka in mig på Yasuragi över dagen, för en ansiktsbehandling och varma bad, lite lugn och ro med en bok, men när jag läser om den lunch som ingår i dagpaketet inser jag att jag skulle svälta ihjäl inom några timmar.

Jag behöver energi och näring på tallriken, inte träd, gräs och stenar.
Om jag bara skulle äta kronärtskocka, morot och pumpafrön en hel dag skulle jag svimma.

Sådan där ”fin” specialkost med glorifierade ogrässorter funkar ju bara för överviktiga som vill skryta om hur ”nyttigt och hälsosamt” de äter, och som kan fungera med så där lite mat i kroppen enbart för att de har stora fettreserver lagrade, grundlagda med stora matintag och ingen som helst fysisk aktivitet under flera år.

Men jag vill väldigt gärna besöka Yasuragi och deras nya kolsyrepool, så jag har långt framskridna planer på att smuggla in en blodig stek, lite bakpotatis och en eller annan skinkmacka i väskan, möjligen gömda i utkarvade lönnfack i Dostojevskijs Brott och straff.

Återkommer med rapport om hur det gick.