Jag har nyss avslutat årets julklappsinköp.

Alla vuxna jag vill ge en julklapp för att visa att jag uppskattar dem får gåvobevis från UNICEFs gåvoshop, och är därmed orsak till att fler barn i världen får myggnät, vaccin, skolmaterial och säker sjukvård.

Välgörenhet är faktiskt mitt bästa julklappstips, och jag tänkte därför visa er den här länken till Läkare utan gränser, och den här länken som du kan följa om du vill köpa ett snyggt FN-armband vars intäkter bidrar i arbetet mot förbud av barnäktenskap.

Våra lyckligt lottade barn i förhållandevis trygga I-länder kan behöva Lego och tevespel (och framför allt böcker) i julklapp, men de allra flesta vuxna lär kunna avstå oönskade materiella prylar till förmån för att göra världen lite bättre för dem som har det sämre.


Det här snygga armbandet som är ett samarbete mellan FN och Snö of Sweden blir alla glada av att få i julklapp, jag lovar!