Välj en sida

Jag är så glad att jag följer Dolly Parton på Instagram, för hon levererar alltid något kul och snyggt med mycket självdistans, som bilden nedan.

Jag är (nästan) lika intresserad av kläder och andra utseenderelaterade grejor som den legendariska countrysångerskan (vars textförfattande, som bland annat innefattar Whitneys hit I will always love you, tyvärr ofta glöms bort bakom hennes looks), men mitt ansikte bär jag likadant i yrkeslivets och privatlivets alla delar, oberoende av yttre omständigheter.

Det är naturligtvis mer boobs och politik i bloggen än på LinkedIn, mer fniss och flams i vissa delar av bekantskapskretsen än andra, förtroligt skvaller bara i vissa slutna rum, men inget döljs och inget hittas på, undanhålls eller läggs till. Jag ser det som en av mina bästa egenskaper att jag är rak och direkt, inte förställer mig och spelar spel. Tror att det är lättare att leva på det sättet, när man inte behöver ägna dyrbar energi åt att hålla ordning på passiv aggressivitet, hemliga åsikter eller liknande, utan talar klart och tydligt, face to face.