Välj en sida

Ni fattar kanske hur viktig helgens kurs är för mig om jag berättar att jag till förmån för den avstår ett besök på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby med mina systrar och deras barn.
Det är mycket få saker i livet som är så viktiga för mig.
Är på väg till första kursdagen av två nu, efter en stadig frukost, och det är första gången på ganska länge jag är i London.
Under 2012-2015 tillbringade jag flera dagar i månaden här, i jobbet, och 2016 var jag och min man här på en mycket romantisk weekendresa, men sedan dess har jag befunnit mig på andra koordinater.
Kul att vara tillbaka. (Trots att gårdagens evakuering av tunnelbanan var något av en pulshöjare.)

Bor på ett jättemysigt (och enligt uppgift spökhärjat) hotell som heter The Rookery.

Och efter kursen i kväll tänkte jag hinna med både fish and chips och en liten shoppingorgie på Primark, där man enligt uppgift fortfarande kan köpa arton tröjor, tjugofyra par strumpor, en klänning och tre par sneakers för 10 GBP om man inte tänker på miljön, kommande generationer och vilka arbetsförhållanden som råder i klädtillverkningsindustrin.