Välj en sida

Impulsshoppade en mörkblå hoodie från Soft Goat under deras rea för ett par veckor sedan, och blev som vanligt nästan orimligt upprymd när kartongen levererades till dörren.

Det är något med plagg i 100% cashmere, särskilt om de är blå, som får mig att känna mig som the princess of fucking everything.

Och det är inte ett ”vända-på-huvudet-plagg eller så, ser bara ut som en vanlig blå tröja, men känslan är obeskrivlig. Min LYXTRÖJA liksom.

Några dagar senare såg jag på Facebook att Davida också hade rea på sina cashmereplagg, ”skulle ba kolla lite”, och köpte en svart klänning. (Beställde den i storlek Small och Medium, och trots att jag är en person som har lätt för att fatta beslut, i de allra flesta situationer vet exakt vad jag tycker och varför, blev jag tvungen att prova båda arton gånger innan jag kunde avgöra vilken som passade mig bäst. Kvinnoliv…)

Tänker som Emily Kmetko: ”I work hard, I deserve” och njuter av oskyldiga lamms ull mot min känsliga hy.