På bilden ovan syns Världens Coolaste Byxor.

De är tillverkade av Ralph Lauren Denim & Supply, och en gång i juli 2015 när jag och en kompis tillbringade kvalitetstid tillsammans genom att kolla kläder fick jag syn på dem, på NK.
Jag köpte dem genast naturligtvis, trots att de var lite över-smärtgränsen-dyra, och kompisen höll med om att ”det typ står EvaEmma på dem”.

Jag älskade dem högt och använde dem flitigt under ett par månaders tid, helst till en mycket tight T-shirt och ett par färgstarka sneakers.
Sedan drabbades jag av en tillfällig identitetskris och sålde alla kläder som jag tyckte var lite för balla för mig på Tradera, och sedan dess har jag ångrat mig, letat i varje Ralph Lauren-outlet jag har passerat och dammsugit ebay med jämna mellanrum.
Men ingenstans står Världens Coolaste Byxor att finna.

Efterlyser härmed Polo Ralph Laurens distressed overalls från säsongen 2014/2015 i storlek M (eller S) också i bloggen, och utfärdar en belöning på minst en kyss-emoji till den som lyckas hitta dem online.

Jag menar, det STOD ju EvaEmma på dem…

Och mina ben såg så smaaaala och snygga ut i dem…

Men det är någonting med vissa klädesplagg eller accessoarer. Hur de liksom har förmågan att lyfta en, förstärka ens självbild och så där. Det har ingenting med dyra statusprylar eller en välanpassad kropp att göra, utan är en fråga om en perfekt matchning, två pusselbitar som passar.

Det FINNS någon slags materiell lycka att hämta i det.