Välj en sida

Jag har förstått att många föredrar att välja sina semesteraktiviteter utifrån förutsättningarna för total av- och urkoppling i enlighet med ledorden ”no news, no shoes”, men resonerar inte likadant själv.

Är väl alldeles för nyfiken för att finna det vilsamt att snooza nyhetsflödet, antar jag.

Jag läser DN och ETC varje dag, ibland SvD (kanske en gång i veckan, i snitt).
Det händer att jag bläddrar i en kvällstidning eller Metro om jag snubblar över ett exemplar på jobbet eller så, och jag prenumererar på amerikanska Cosmopolitan.
Helst läser jag dock böcker, just nu Arbeta och älska, en biografi om Tove Jansson.
Jag kollar SVTs Rapport på kvällen och TV4-nyheterna på morgonen, CNN och BBC ett par gånger i veckan.

Jag är mer eller mindre konstant närvarande på Facebook och Instagram när jag är ledig (och lever därmed i en behaglig bubbla av vackra naglar, nybakade bullar och välklädda på-jobbet-selfies), men följer inga bloggar (fattade ett aktivt beslut att sluta med det 2012) och lyssnar aldrig på några poddar.

Och jag föredrar skor framför barfotaliv, helst sneakers eller lyxiga designerstövlar med många snygga detaljer.

Hur gör ni, mina bloggläsare, och hur gamla är ni? Vad jobbar ni med, hur mår ni? Vad har ni på fötterna bildligt och bokstavligt?

Jag vet att ni är ganska många, men ni är också mycket tysta, och jag skulle vilja veta mer om er för att kunna anpassa texter och bilder till målgruppen.
Gör er hörda i kommentarfältet please!
  
(Googlesnodd bild.)