Kondoleanserna angående det här i det närmaste väller in i inboxen, och jag höjer mer och mer på ögonbrynen tills de riskerar att bli en permanent förlängning av mitt höga hårfäste.

Jag tycker inte att det är särskilt jobbigt när någon dömer ut en av mina texter som inte tillräckligt bra.
Det är lite trist naturligtvis, men världen går inte under.

Jag har ett riktigt jobb, ett helt liv som är fullständigt oberoende av vad någon tycker om vad jag skriver.

Och misslyckandet i tisdags innebär inte att min text var dålig, bara att ett fåtal objektiva läsare tyckte det.
Det är fullt möjligt att den ändå är ett mästerverk, helt i linje med faktumet att jag och många andra tycker att alla Coco Chanels handväskor är skitfula, trots att de är världsberömda och hyllas som fantastiska ikoner.

Vad jag tycker är ganska tråkigt och jobbigt just nu är helt andra saker.
Att jag måste gå på ett möte imorgon med en trasig nagel till exempel. Det får mig att känna mig som en sämre människa än genomsnittet, och leder i förlängningen till en betydligt mer osäker framtoning än vanligt.

Skyndade mig att boka nagelfixartid så fort olyckan inträffade, men får vänta några dagar, och desperat gömma vänsterhanden i fickan eller under anteckningsblock tills dess, Napoleonstyle.