Välj en sida

Jag är en målmedveten och strukturerad person med höga ambitioner, och jag har knutit det där Dr Phil-citatet om att the only difference between a dream and a goal is a decent timeplan till mitt hjärta.

Det är därför jag äger alla de här böckerna, gör armhävningar nästan varje kväll och marknadsför mina ungdomsromaner så gott jag kan på egen hand.

Och jag sätter upp delmål, små etapper att klara av på vägen mot de stora målen som jag antecknar med jämna mellanrum i den allra hemligaste av mina anteckningsböcker.

En av de anteckningarna är en siffra på hur många dagliga unika bloggläsare jag anser det rimligt att förvänta mig och kunna ”jobba fram” under året, och alldeles nyss när jag detaljstuderade WordPress-statistiken för januari månad insåg jag att ni vida hade överträffat mina förväntningar och förökat er slash återvänt med glädjande snabbhet.

Det dagliga antalet besökare på EvaEmma.se i januari 2016 snittar på dubbelt så många som min målsiffra.

TACK BLOGGLÄSARE!

Det gör inget att ni är blyga och tysta och så, och snålar med att lajka, länka och kommentera, för ni gör mig jätteglad ändå genom att finnas här varje dag, läsa första boken i serien om Tebbe (andra delen av tre kommer i sommar) och kanske till och med kika in på Tebbes Facebooksida.

TACK!

  

Tebbes Trubbel, en idrottsroman för unga vuxna av EvaEmma Andersson.

  
EvaEmma Andersson, 2016.