Välj en sida

Det är kallt just nu, men man kan ju klä på sig.
Jag är rustad för köld, men längtar efter värmen som kommer hem till Arlanda den 10 december.

Tills dess fokuserar jag på sådant som förmår värma mitt hjärta nästan (men bara nästan) lika bra.

Jobben, min nya cashmereklänning, Tom Alandhs adventskalender på SVT Play (den ”vanliga” julkalendern avfärdade jag redan efter trailern, håller mig till gamla favoriter, som Tjuvarnas Jul och liknande högkvalitativa produktioner), skridskoåkning och Twix.

(Rubriken är snodd ur en av de låtar jag har lyssnat mest på under mitt dryga decennium som Spotifyanvändare, och som alltid är med mig på joggingturerna. På en av våra allra första dejter upptäckte jag och min man en gemensam faiblesse för den låttexten, och några år senare roadtripade vi till tradarfiket i Docksta. Romantiskt!)