Kom nyligen att tänka på serien Once and again, som sändes på TV4 (tror jag, hade bara SVT och TV4 i mina första lägenheter) under tidiga 00-talet, och googlade runt lite.

Är väldigt intresserad av att se den igen, men om man inte vill hemfalla åt kriminellt streamade (vilket jag ALDRIG skulle göra), verkar dvd vara enda möjligheten.

Så jag får väl försöka lokalisera en old fashioned dvd-spelare för att åter få fördjupa mig i det känslomässigt engagerande dramat mellan Jesse och Grace, och de fascinerande synkarna där karaktärerna talar rakt in i kameran, fritt, som utan åhörare (ett intressant grepp, tycker jag, och förmodligen ett av skälen till att jag ibland fastnade framför mitt-på-dagen-tv i mina twenties, trots att jag egentligen hade tusen andra saker att göra).

Googlesnodd bild på Sela Ward, Shane West och gänget.