Blev överraskad i morse med en mycket lyxig utflykt till ett spa som jag ÄLSKADE att tillbringa dagen på.

Gick ned i varv riktigt ordentligt i de varma poolerna, och uppskattade verkligen byggnadens annorlunda stil med bevarad industricharm.

Ikväll lagar jag och min älskade blivande man mat tillsammans (det innebär att jag sitter bredvid och underhåller och umgås medan han lagar, det blir bäst så), och i helgen jobbar jag nattskift, mitt favvoarbetspass för tillfället. (Det fina med att vara treskiftsjobbare, eller alltså en av alla bra grejor med det, är att man får omväxling i sitt arbete genom att arbeta olika skift i olika perioder. Lediga vardagar och jobb på helgnätter passar mig väldigt bra just nu.)

På vägen hem från Västerås åt jag en hallonpaj, och lät fotografera eventet eftersom kvinnor som jag, med integritet och stil, inte plåtar bland människor som kopplar av i badkläder.