Välj en sida

Jag är mycket bekväm till min läggning, och min klädstil (om det fortfarande heter stil när den uteslutande består av jeans och t-shirts i olika kombinationer) har sett i stort sett exakt likadan ut sedan jag var tjugofem.

Jag gillar högklackade skor, men inte lika mycket som jag gillar att kunna gå långa sträckor utan smärta i hela kroppen, så oftast kliver jag omkring i mina Nike Shox eller mysiga, fluffiga vinterstövlar, kastar avundsjuka blickar på mer graciösa kvinns.

Kan dock, i nödfall liksom, överleva en dag i kilklackar, och jag uppskattar verkligen den pondus fjorton extra centimeter under fossingarna ger mig, så jag hade nyss en liten nätshoppingorgie bland vårens heels och klickade hem bland annat dem på bilden nedan i min favoritfärg.

Inser att de kommer att ge mig vätskefyllda blåsor, sakta ned mitt tempo och rent allmänt försvåra mitt liv, men de får helt enkelt vara värda det eftersom de samtidigt förbättrar min hållning och ger intryck av att jag är längre än de 172,5 cm genlotteriet har begåvat mig med.