Välj en sida

Idag gör jag sommarplaner med hjälp av Bo och bada i Stockholms skärgård, Historiska temavandringar i Stockholm, 100 balla ställen i Stockholm, Stockholms spökhus och City walks in Stockholm.En gång, när jag fortfarande arbetade som flygvärdinna och längtade hem mest hela tiden, skrev jag en Facebookstatus med mina verkliga känslor inför fenomenet resande, som det ser ut i den moderna tiden, med koppling till en resekritisk text av Cecilia Hagen.

Jag tycker verkligen inte att resande som självändamål är något att ”stå efter” som man säger i Småland, om det inte finns ett uttalat mål och eller en mening med färden.
Att vinna några nya insikter till exempel, eller att träffa en vän eller utföra en yrkesrelaterad uppgift.

Borta bra men hemma, där man har valt att leva och verka för tillfället, bäst liksom.