Jag har köpt en julklappsrobot till en elvaåring som kan lösa en Rubiks kub på några sekunder, och äter en sen ensamlunch på K25.


Imorgon ska jag på kurs för att vässa min spetskompetens till en inte bara stridsduglig utan fullkomligt livsfarlig missil, och på torsdag har jag stämt möte med en kreativ kollega som jag har ett gemensamt projekt med.

Är inte riktigt lika bizzi-bizzi som alla andra ljuger om att de är hela tiden (visst är det konstigt förresten, att de som snackar mest om hur himla stressigt de har det alltid tenderar att ha en jävla massa tid till att just snacka en massa om det?), men tycker att jag har ganska fullt upp ändå.

Ska ju hinna läsa och skriva lite mellan varven också, liksom, och plocka ur och i tvättmaskinen.
Sminka mig, kolla Facebook, gå till gymmet någon gång ibland, följa SVTs julkalender (tycker att den är så himla bra), prata massor i telefonen och kanske till och med umgås med en kompis någon gång ibland.

Har det tämligen ostressigt och trivs.
Ni’rå?