Välj en sida

Okej att jag håller mig för en god människa som inte fuskar och fifflar med saker och ting, men just nu har jag nya kläder från MQ Stockh lm som får mig att se jättesmal ut trots att jag inte är det.

Har således ännu ett bevis att lägga i högen av bevis på att valkar och pmssvullnad helt är en fråga om elak passform. Man ska akta sig noga för låga jeans och korta tröjor som är tighta för långt ned på kroppen. (Och för underkläder som skär in i köttet, vilka också, enligt initierade källor, höjer blodtrycket.)

Läste förresten nyligen att ”singelkvinnor” är de största miljöbovarna, med sina klädinköp för 7812 kronor per månad.

Jag är gift, och handlar större delen av mina kläder i samband med reorna två eller tre gånger om året, men har också en förbättringspotential vad gäller utseenderelaterad nöjeskonsumtion. Har i alla fall blivit betydligt bättre på att köpa det som kallas ”slowfashion”, kläder som är avsedda att användas under mer än en säsong. Har alltid fördragit det, men inte alltid haft ekonomiska förutsättningar för det.

Och jag impulsshoppar väldigt sällan, vet exakt vad jag letar efter (magiska byxor som på bilden, cashmeretröjor och skor som man kan gå flera mil i utan skoskav) och håller långsiktigt ögonen på mina favoritobjekt.

Dessutom slänger jag inte mina kläder i soporna, som det stod i artikeln att en del gör.
No way, jag älskar mina plagg högt och ger dem ett värdigt avslut genom att skänka dem till Stadsmissionen eller sälja dem på Tradera.

Så jag är inte en miljöbov.

I alla fall inte en miljöbov som ser tjock ut.