Jag åker inlines ett par timmar varje dag just nu.
Det är den enda idrott jag varit trogen i trettio år, och jag är helt införstådd med att jag kan anses vara för gammal, men jag försöker tänka på alla gubbar som glider omkring på skateboard och ser löjliga ut mest överallt, peppar mig med Spotifys eminenta playlist Träna till 00-talet.
I vuxenlivet har jag gjort flera försök att hitta ”en träningsform” (som ortorektiker brukar benämna fysisk aktivitet) som roar mig och mitt kärlsystem lika mycket som bollsport, friidrott och triathlon engagerade mig i tonåren, men tröttnat på allt från Krav Maga och fäktning till yoga och zumba inom några månader.
Tennis, min ungdoms paradgren, faller bort eftersom jag är beroende av en jämn partner med samma arbetstider som jag själv, och simning är helt otänkbart sedan jag blev medveten om bakteriefloran som frodas i en simbassäng.
Så inlines, blir det.
Och jag ÄLSKAR att åka inlines!

(Men bilden ni får är pre dagens runda. It aint pretty efter… Helvete vad hela kroppen får jobba!)