Följer ni handbolls-EM?

  
Jag har tyvärr varit för upptagen med jobb och texter och sådant för att hinna se en hel match, men får i alla fall de viktigaste nyheterna via Match handbolls Facebook-sida.

Handboll är verkligen en av mina favvosporter att titta på.
Klart bättre än fotboll och till och med tennis, på ungefär samma nivå som konståkning och english rugby.

Har dock insett att spelet är svårt att förstå för någon som inte är uppvuxen i en handbollsnation, och när jag står inför något lite svårt i livet brukar jag tänka att det i alla fall inte är i närheten av att som artonåring anlända till USA vansinnigt glad och upprymd över sitt första riktiga tränarjobb, och på plats inse att första träningen med det ihopsamlade laget innebär att förklara vad handboll är, hur bollen och planen ser ut och vilka regler som måste följas.

Nästan allting är faktiskt mycket lättare, kan jag säga av erfarenhet.